Cum vă distrați în acest weekend la Chișinău? Primăria organizează mai multe evenimente gratuite
Full Article 1 minutes read

Cum vă distrați în acest weekend la Chișinău? Primăria organizează mai multe evenimente gratuite

În zilele de weekend, 02-03 iulie 2022, în spațiile publice din oraș vor fi desfășurate noi evenimente cultural-artistice în aer liber pentru locuitorii și oaspeții capitalei.

02.07.2022, ora 11:00 – acțiune cultural-artistică cu genericul „Provocările verii”, desfășurată pe aleea din bd. Mircea cel Bătrân, Scuarul Arborelui Solar.

03.07.2022, ora 18:00 – acțiune cultural – artistică cu genericul „Dedicațiile Chișinăului”, desfășurată în Scuarul panoramic din str. Maria Drăgan.

În cadrul Proiectului socio-cultural „Dialog între generații”sâmbătă, 16:00-20:00, în Grădina publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, se va desfășura manifestarea cultural – artistică „Dialoguri muzicale”, cu participarea Formației „Fagure”, conducător artistic Ricu VODĂ și Program DJ;

Totodată, duminică, 03 iulie 2022, 15:0017:30, în Parcul „Sarmizegetusa” (str. Sarmizegetusa), va avea loc spectacolul „Motanul Leopold”, prezentat de Teatrul municipal de păpuși „Guguță”. În aceeași locație va avea loc manifestarea cultural-artistică „Evantai cultural”, cu formația cu titlul model „Colinda”.

Activitățile culturale de weekend enunțate mai sus sunt organizate de Direcția Cultură și Pretura sectorului Ciocana.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: