Cursuri gratuite de limbi străine pentru copiii medicilor. Care sunt condițiile pentru a beneficia de ofertă
Full Article 2 minutes read

Cursuri gratuite de limbi străine pentru copiii medicilor. Care sunt condițiile pentru a beneficia de ofertă

Copiii medicilor vor putea beneficia, gratuit, de cursuri de limbi străine. Este inițiativa centrului International Language Training Center (ILTC), care își propune, astfel, să aducă un omagiu celor care își riscă viața pentru sănătatea celorlalți.

„Aflâdu-vă pe prima linie în lupta cu coronovirusul, ați luat principala lovitură asupra dumneavoastră. Chemarea profesională nu v-a lăsat nicio alegere. Ați riscat și vă riscați viața, sănătatea dvs. și a persoanelor apropiate. În aceste condiții dificile, faceți tot ce vă stă în puteri, ba chiar mai mult. Suntem absolut siguri că este un adevărat act de eroism pe timp de pace!”, se arată în comunicatul de presă al centrului.

Vor putea beneficia de ofertă toți copiii medicilor care au mai puțin de 18 ani.

„Pentru a vă sprijini în aceste momente dificile, ne propunem să facem ceva bun și util pentru dvs. și copiii dvs. Intenționăm să le oferim copiilor dvs. cu vârsta sub 18 ani ore gratuite pentru studierea online (sau offline, după anularea carantinei) a oricărei dintre cele șase limbi predate la ILTC, alegând programa de instruire dorită, pentru perioada de până la 1 septembrie 2020”, au precizat reprezentanții ILTC.

Pentru a solicita un loc gratuit, este nevoie:

–  să expediați un mesaj pe adresa electronică [email protected], la care să anexați documentul fotografiat sau scanat cu  confirmarea statutul dvs. de lucrător medical, indicând denumirea și telefonul de contact al instituției medicale unde sunteți angajat (oferta dată este valabilă pentru lucrătorii instituțiilor medicale de stat);

– să indicați numele, prenumele și data nașterii copilului dvs. și telefonul dvs. de contact;

– să răspundeți la apelul managerului pentru a stabili următorii pași de acțiune (trecerea testelor online, alegerea limbii și a programei de instruire etc.).

Amintim că, din cele 4927 persoane testate pozitiv cu COVID-19 în Republica Moldova, 1188 sunt lucrători medicali. De la apariția pandemiei, în țara noastră au decedat 171 de persoane, inclusiv 10 lucrători medicali.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: