Custodele Coroanei române va găzdui o seară dedicată R. Moldova. Printre invitați – membri ai Guvernului de la Chișinău
Full Article 1 minutes read

Custodele Coroanei române va găzdui o seară dedicată R. Moldova. Printre invitați – membri ai Guvernului de la Chișinău

Custodele Coroanei Margareta va găzdui, pe 18 mai – la Palatul Elisabeta, o seară dedicată Republicii Moldova.

În contextul războiului din Ucraina, s-a dorit reiterarea puternicelor legături dintre România şi Republica Moldova, dar şi a susţinerii inechivoce a Casei Regale a României pentru aceasta. Astfel, anualul Garden Party s-a transformat într-o seară dedicată ţării surori”, au declarat reprezentanții Casei Majestăţii Sale Custodele Coroanei, relatează Agerpres.

Potrivit presei române, printre invitaţi se numără reprezentanţi ai comunităţilor rurale şi urbane, membri ai Guvernului Republicii Moldova, demnitari ai statului român, autorităţi locale, personalităţi ale societăţii civile, ale mediului economic, profesori şi elevi, reprezentanţi ai Armatei României şi Republicii Moldova, ai Bisericii şi membri ai Corpurilor Diplomatice acreditate la Chişinău şi Bucureşti.

Evenimentul va avea loc în grădina Palatului Elisabeta, începând cu ora 18:00.

Amintim că în aprilie 2023, Maia Sandu a fost primită la Palatul Elisabeta de Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta. În cadrul vizitei, șefa statului moldovean a plantat un stejar în grădina Palatului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: