DARWIN tot are zilele alea – 3 zile de Black Friday
Full Article 3 minutes read

Darwin știe cum e să ai „zilele alea” din calendar, pentru că le are și el – 3 zile de Black Friday! Noul sezon a celor mai fierbinți REDUCERI ale anului, în cel mai mare gadget store din țară, începe. Vino să prinzi și tu din „febra cumpărăturilor” la Darwin în perioada 20, 21,22 noiembrie. 

După un succes impunător de Vinerea Neagră 2019, Darwin a decis să-și mulțumească clienții fideli și în acest sfârșit de toamnă, cu cele mai atrăgătoare prețuri ale sezonului –  până la -50% reducere la tot asortimentul de produse.

Dacă visai de curând la un nou smartphone, uite că acum în Vinerea Neagră 2020 vei avea parte de o mulțime de modele scoase la licitație cu o reducere de până la -25%. Spre exemplu noul iPhone 12 de 64GB și 128GB, va fi cu o reducere de tocmai -2000 lei. Pentru fanii Samsung, avem reducere de -2700 lei pentru Galaxy Note 20 Ultra.

Laptop-urile, PC-urile și componentele pc din această categorie vor dispune de maxim 15% cost redus, iar tabletele vor putea fi procurate cu -20% din prețul inițial. Spre exemplu MacBook Air 2020 și puternicul laptop gaming Lenovo Legion 5, vor fi la reducere de – 2000 lei.

În cazul în care de Crăciun intenționezi să vezi Home Alone, din nou, fă-o pe un nou televizor smart procurat din timp cu o reducere de -15%, cum ar fi TCL cu Android TV 4K cu cea mai populară diagonală de 43” va fi la prețul de doar 4779 lei.

Și dacă tot vorbim de DARWIN, cele mai generoase prețuri acesta le oferă cireșelor de pe tort – gadget-urilor. Acestea vor dispune pe tocmai 50% minus din prețul lor normal. Mult mai avantajos atunci când prețurile sunt „negre”. Spre exemplu, Boxa JBL Playlist, va deveni accesoriu perfect al casei tale sau al oficiului tău, la numai 1499 lei. Nu uităm să-i bucurăm și pe gamerii noștri în această perioadă, astfel avem PS4 Pro, 1 TB + joacă gratuită va avea o reducere de -1000 lei. Iar pentru cei care au obosit de ambuteiajele din oraș, venim cu soluția perfectă scuterul electric Aima Tiger X6 cu o reducere de – 3000 lei. Pentru iubitorii de distracții virtuale avem oferta specială Ochelari VR Bobo Z6, la prețul de 599 lei.

Tot ce trebuie să știi e că poți profita de cele trei zile de cumpărături, între 20 – 22 noiembrie, atât online, pe web store-ul darwin.md, cât și offline, în orice magazin din apropierea ta. Darwin îți pune la dispoziție cei mai specializați consultanți în cazul în care încă nu te-ai decis cu alegerea și îți oferă o livrare gratuită pe parcursul zilei. Mai multe informații despre reducerile de Black Friday poți afla oricând de pe paginile oficiale de Facebook, Instagram și Youtube a gadget store-ului DARWIN în Moldova.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: