De la Chișinău până la Brașov cu avionul. Autoritățile române: Sunt şanse să avem o cursă aeriană directă
Full Article 40 second read

De la Chișinău până la Brașov cu avionul. Autoritățile române: Sunt şanse să avem o cursă aeriană directă

Braşov – Chişinău ar putea fi una dintre cursele operate de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Braşov Adrian Veştea.

„Am avut discuţii cu o companie aeriană. Sunt şanse să avem o cursă aeriană directă pe relaţia Braşov – Chişinău”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Brașov, relatează ziarul Bună Ziua Brașov.

De asemenea, el precizat că anul viitor, pe 15 iunie, aeroportul de la Ghimbav ar putea fi funcţional. Conform informaţiilor preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, în această perioadă se lucrează la instalarea echipamentelor de radionavigaţie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: