De la Chișinău până la Brașov cu avionul. Autoritățile române: Sunt şanse să avem o cursă aeriană directă
Full Article 40 second read

De la Chișinău până la Brașov cu avionul. Autoritățile române: Sunt şanse să avem o cursă aeriană directă

Braşov – Chişinău ar putea fi una dintre cursele operate de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Braşov Adrian Veştea.

„Am avut discuţii cu o companie aeriană. Sunt şanse să avem o cursă aeriană directă pe relaţia Braşov – Chişinău”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Brașov, relatează ziarul Bună Ziua Brașov.

De asemenea, el precizat că anul viitor, pe 15 iunie, aeroportul de la Ghimbav ar putea fi funcţional. Conform informaţiilor preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, în această perioadă se lucrează la instalarea echipamentelor de radionavigaţie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: