De la începutul anului, șoferii au fost amendați cu 5 milioane de lei pentru transportul ilegal de pasageri și mărfuri
Full Article 2 minutes read

De la începutul anului, șoferii au fost amendați cu 5 milioane de lei pentru transportul ilegal de pasageri și mărfuri

Pe parcursul a doar o săptămâni, au rămas fără plăcuțe de înmatriculare și pașapoarte tehnice 26 de șoferi într-o săptămână. Măsura a fost întreprinsă pentru transportul ilegal de mărfuri și pasageri. De la începutul anului, șoferii au fost amendați cu 5,1 milioane de lei pentru această incălcare. Acest lucru a fost anunțat de Agenția Națională Transport Auto (ANTA), care a efectuat controale rutiere în diferite părți ale țării.

Inspectorii ANTA în perioada 7-11 decembrie au efectuat verificări în Chișinău, Bălți, Ialoveni, Ungheni, Orhei, Strășeni, Otaci, Leova, Cimișlia, Căușeni, Cahul, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Edineț, Glodeni, precum și pe traseele care leagă punctele trece a frontierei de stat Leușeni și Giurgiulești.

În timpul verificărilor, reprezentanții ANTA au întocmit 62 de protocoale pentru încălcarea regulilor pentru transportul de persoane, mărfuri și colete.

În plus, în timpul verificărilor, opt transportatori au fost amendați cu 80 de mii de lei pentru nerespectarea regulilor circulației rutiere.

De la începutul anului, inspectorii au întocmit 890 de procese pentru transportul ilegal de persoane, mărfuri și colete fără înregistrare în Registrul operatorilor de transport rutier și au amendat șoferii în suma totală de 5,1 milioane de lei. În același timp, ANTA a plătit 2,6 milioane de lei la buget.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: