De sărbători, tot ce dăruieşti e LOVE
Full Article 2 minutes read

De sărbători, tot ce dăruieşti e LOVE

În acest an, trăieşti aventura sărbătorilor de iarnă cu noile oferte de la Orange. Fă plinul cu cadouri de excepţie pentru toată familia şi savurează momentele magice alături de cei dragi.

Oferta LOVE – mai multe beneficii când ai toate serviciile împreună, mobil, TV şi Fibră, toate de la Orange

Grăbeşte-te să profiţi de cea mai tare ofertă. În această perioadă, alege Fibră 100% şi Televiziune de la Orange şi bucură-te de super-viteză cu echipament Wi-Fi avansat. În plus, cu oferta LOVE, primeşti reducere lunară pe numerele tale mobile şi de 2 ori mai mult Internet inclus. Iar surpriza din acest an este smartphone-ul Samsung A02, care-l primeşti la doar 1 leu, la conectarea Fibră şi TV Acasă. Sună 797 sau vino în magazinele Orange.

De sărbători, tot ce dăruieşti e LOVE

La Abonament ai parte de cele mai generoase oferte

Descoperă noile abonamente cu adevărat de Top de la Orange, cu minute şi Internet care îţi ajung pentru tot. Iar în perioada ofertei de Crăciun, la conectarea unui Abonament TOP, primești cadou 100 GB trafic Internet, ca să te bucuri de Internet cât ai nevoie.

De sărbători, tot ce dăruieşti e LOVE

Prinde oferta HiT de Crăciun

Intră în noul an cu un Samsung Galaxy la cel mai bun preț – doar 120 lei lunar. În Oferta HiT, găseşti şi OPPO A74 cu cameră triplă și design premium, la cel mai bun preț – doar 175 lei lunar. Mai mult, primești cadou şi o reducere de 500 lei, la aceste două telefoane sau orice alt smartphone, la conectarea unui Abonament TOP. Vino în magazinele Orange sau cumpără online, cu livrare gratuită.

De sărbători, tot ce dăruieşti e LOVE

Aprinde sărbătorile împreună cu Orange

Prin lansarea noilor portofolii de abonamente şi a ofertelor de Crăciun, Orange răspunde necesităţilor de comunicare ale tuturor clienţilor şi oferă beneficii generoase atât abonaţilor existenţi cât şi celor noi.

Fie ca 2022 să te aducă mai aproape de ce-i important pentru tine.

Detalii pe orange.md

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: