Demisie la Ministerul de Externe: secretarul de stat Stela Leucă și-a anunțat plecarea
Full Article 2 minutes read

Demisie la Ministerul de Externe: secretarul de stat Stela Leucă și-a anunțat plecarea

Stela Leucă a demisionat din funcția de secretară de stat la Ministerul Afacerilor Externe. Un anunț în acest sens a fost făcut de Leucă, pe rețelele de socializare. 

„Astăzi anunț oficial despre plecarea mea din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (și Integrării Europene). În ultimii doi ani și jumătate la MAEIE, ca și Secretară de Stat pentru Integrare Europeană și membru al Cabinetului Ministrului Popescu, am avut parte de o călătorie incredibilă. MAEIE a însemnat pentru mine mai mult decât un simplu loc de muncă, devenind o a doua casă”, a menționat Leucă pe rețelele de socializare.

„Chiar dacă părăsesc acum acest rol, legăturile și amintirile pe care le-am împărtășit vor rămâne mereu în sufletul meu. Aștept cu nerăbdare să fiu martoră la succesul țării noastre pe drumul spre aderarea la Uniunea Europeană. Sunt convinsă că veți continua să obțineți realizări remarcabile! În calitate de cetățean al Republicii Moldova și de profesionist dedicat, tot ceea ce am realizat împreună va defini noile mele începuturi și mă va ghida în misiunea mea de a avea un impact pozitiv oriunde voi merge. Vă mulțumesc!”, a conchis Leucă.

Stela Leucă a fost numită în funcția de secretară de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrității Europene pe 21 decembrie 2022. Despre aceasta a informat Nicu Popescu, atunci ministru de Externe. Menționăm, pe 24 ianuarie 2024, Nicu Popescu a demisionat din funcția de ministru de Externe. În aceeași zi, la ședința Guvernului, premierul Dorin Recean a anunțat că funcția de ministru de Externe va fi ocupată de vicepreședintele Parlamentului Mihai Popșoi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: