Depozitul STABIL FIX de la FinComBank, campion printre rate fixe
Full Article 3 minutes read

Depozitul STABIL FIX de la FinComBank, campion printre rate fixe

Fii la înălțime cu FinComBank! Alege Depozitul STABIL FIX și bucură-te de rată fixă până la 13% în MDL pentru o perioadă de 13 luni. Deschide depozitul în sucursalele Băncii sau alege să-l deschizi online, prin Internet Banking fincompay.com și aplicația FinComPay, și beneficiază de o rată mai mare!

Depozitul Stabil Fix poate fi deschis în valută națională pe o perioadă de 3, 6 și 13 luni, și în valută străină EUR și USD pe un termen de 6 și 13 luni.

Alege depozitul pentru o perioadă de 13 luni și bucură-te de:

  • Dobânda 12% în MDL dacă alegi să-l deschizi în sucursalele Băncii și de 13% în MDL dacă-l deschizi online;
  • Dobânda 1,1% în EUR dacă-l deschizi în unitățile FinComBank și de 1,25% în EUR dacă o faci online, în câteva click-uri;
  • Dobânda 1,2% în USD dacă deschizi depozitul în subdiviziunile Băncii și de 1,35% anual în USD dacă îl deschizi online.

Bucură-te de beneficiile Depozitului Stabil Fix:

  • Rata este FIXĂ şi nu se va schimba pe întreaga perioadă a contractului de depozit;
  • Te protejăm de cheltuieli spontane, astfel nu vei putea parțial retrage banii pe durata contractului;
  • Primeşti un card bancar cadou şi împreună cu acesta ai acces la o gamă variată de servicii online;
  • Te poți înscrie la Promoția la Depozite și la tombola cu premii valoroase, pentru a călători sau a pleca la odihnă în această vară.

Promoție de vară la toate depozitele la termen. Condițiile sunt simple:

Deschide orice depozit la termen și participă automat la tombola cu premii valoroase. Câștigă unul din cele 10 certificate bănești la o agenție de turism, pentru a pleca în călătorie. Tu îţi alegi perioada şi destinația, iar nouă ne rămâne doar sa-ţi dorim odihnă plăcută și o vară frumoasă! Pentru a te înscrie la tombolă, trebuie să deschizi un depozit în valoare de minim 50.000 lei în echivalent. Promoția este disponibilă până pe 6 august 2022. Mai multe detalii AICI.

Încă nu ai găsit produsul de economisire ideal pentru tine? Sau vrei sa te asiguri că faci cea mai bună alegere? FinComBank îţi oferă soluţia care ţi se potriveşte cel mai bine. Află AICI mai multe detalii despre toate depozitele.

Vara aceasta, înmulţeşte banii şi călătoreşte împreună cu FinComBank!

Depozit STABIL FIX – cu noi viaţa se schimbă, dobânda nu!

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: