Deputați români, nevoiți să aștepte 7 ore îmbarcarea pentru o cursă Air Moldova. Ambasador: „Datorați scuze publice”
Full Article 2 minutes read

Deputați români, nevoiți să aștepte 7 ore îmbarcarea pentru o cursă Air Moldova. Ambasador: „Datorați scuze publice”

Ambasadorul Republicii Moldova în România Victor Chirilă așteaptă scuze publice de la compania Air Moldova. Totul după ce, potrivit diplomatului, delegația oficială a Parlamentului României a fost nevoită să aștepte mai mult de 7 ore pentru a se îmbarca. S-a întâmplat pe 17 iunie, înainte de ședința comună, de la Chișinău, a legislativului Republicii Moldova și a celui din România.

Dragă AirMoldova, cred că datorați o scuză de bun simț, o scuză publică, adresată deputaților si senatorilor Parlamentului României, care, pe 17 iunie, au așteptat mai mult de 7 ore pentru a se îmbarca la zborul spre Chișinău. După o astfel de experiență mă îndoiesc că oficialii din România vor mai apela curând la zborurile dumneavoastră… Cred ca e timpul să fiți o companie serioasă, care se respectă pe sine și pe noi, care apelăm la serviciile companiei”, a scris diplomatul pe pagina sa de Facebook.

Contactați de NM, reprezentanții Air Moldova au menționat că vor formula o declarație despre acest incident.

Ședinta comună a celor două Parlamente, al României și Republicii Moldova, a avut loc pe 18 iunie, la o zi după ce Comisia Europeană a recomandat ca Moldova să primească statutul de ţară candidată la aderarea la UE. Legislativul de la Bucureşti a fost reprezentat de preşedintele Senatului, Florin Cîţu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi de senatori şi deputaţi. La finalul şedinţei, a fost adoptată o Declaraţie comună.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: