Deputații s-au întrunit în ședință plenară, pentru prima oară în două luni. Ce subiecte vor fi discutate? (LIVE)
Full Article 2 minutes read

Deputații s-au întrunit în ședință plenară, pentru prima oară în două luni. Ce subiecte vor fi discutate? (LIVE)

Deputații s-au întrunit în prima ședință plenară din ultimele două luni. Agenda ședințelor de astăzi, 19 noiembrie, dar și de mâine, 20 noiembrie, cuprinde peste 25 de proiecte de legi și hotărâri.

x

Parlamentarii vor examina mai multe proiecte de lege pentru ratificarea unor Acorduri, inclusiv Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare privind al doilea Proiect de îmbunătățire a eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică.

De asemenea, Acordul de finanțare (a treia finanțare adițională) dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare în vederea realizării Proiectului ”Agricultura competitivă”, precum și proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de finanțare dintre Republica Moldova și Fondul Internațional pentru Dezvoltarea Agricolă în vederea realizării Proiectului „Îmbunătățirea capacităților pentru transformarea zonei rurale (IFAD VIII)”. La fel, și proiectul de lege pentru ratificarea Amendamentului la Acordul de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare în vederea realizării Proiectului ”Îmbunătățirea drumurilor locale”.

În ordinea de zi sunt incluse mai multe proiecte sociale, inclusiv, privind fondurile de pensii facultative, pentru modificarea Legii ocrotirii sănătății, pentru modificarea Legii privind supravegherea de stat a sănătății publice etc.

Tot astăzi, Platforma DA urmează să înainteze o moțiune simplă de cenzură împotriva ministrului de Interne Pavel Voicu.

***

Vă rugăm să ne susțineți cu un like la pagina noastră de Facebook.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: