Deschide cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol cu linie de credit de până la 300.000 de lei
Full Article 3 minutes read

Deschide cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol cu linie de credit de până la 300.000 de lei

Acum, cardul pentru automobiliști și nu doar, Mastercard FinComBank & Rompetrol, poate fi deschis cu o linie de credit de până la 300.000 de lei. Folosește portofelul tău de rezervă ori de câte ori ai nevoie. Achită direct cu cardul orice cumpărătură, chiar dacă nu ai bani în portofel, pentru că te scutim de drumuri până la bancă pentru un nou împrumut.

Ai mereu bani în cont pentru orice situație neprevăzută. Cu linia de credit, cumperi ce îţi doreşti sau alimentezi automobilul, chiar dacă nu mai ai bani. Dacă ai deschis inițial cardul fără limită de credit, o poți face acum în subdiviziunile FinComBank. Poți alege o sumă între 1.000 – 300.000 de lei, la discreția ta.

Un card perfect pentru shopping. Deschide primul card cu cashback din Moldova și bucură-te de cel mai mare cashback de pe piața bancară. Săptămânal, vei primi înapoi 1% din toate cumpărăturile tale online și offline, la comercianții din țară. Află cu ușurință despre cashback-ul primit pe card prin intermediul aplicației FinComPay și prin SMS.

Deţine control pe carosabil! Beneficiază de reduceri la carburant în benzinăriile Rompetrol pe întreg teritoriul ţării. Alimentează autovehiculul şi primeşte un discount instantaneu, achitând cu cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol.

Cardul din categoria Premium Mastercard FinComBank & Rompetrol este un produs complex care oferă o serie de avantaje, iar majorarea liniei de credit până la 300.000 de lei le oferă clienților posibilitatea de a fi siguri că în orice situație au bani pe card. Cardul se deschide online pe site-ul Băncii sau în aplicația mobilă FinComPay, iar clientul trebuie să vină în subdiviziunile FinComBank doar o singură dată pentru a primi cardul deja emis, ceea ce substanțial economisește timpul”, a subliniat Olesea POLOVNICOVA, Șef Direcția Retail, FinComBank.

Alte beneficii ale cardului:

  • Beneficiază de reduceri şi oferte speciale în întreaga lume, disponibile pentru cardurile Premium;
  • Ai acces la situaţia ta financiară 24/7 cu mobile banking FinComPay;
  • Deschide online un card direct din FinComPay app;
  • Deschide online un depozit prin FinComPay;
  • Achită online serviciile comunale, taxele şi alte facturi;
  • Trimite bani de la card la card: P2P pe orice card național sau internațional;
  • Primeşte gratuit transferuri internaționale de bani direct pe card, expediate prin Western Union, Ria Money Transfer, Contact, Unistream, Zolotaya Korona;
  • Lunar, beneficiază de 3 retrageri gratuite de numerar de la ATM-urile FinComBank şi de alte trei retrageri gratuite de la bancomatele altor bănci din ţară.

Şi pentru că ştim cât valorează timpul tău, poți deschide ONLINE cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol în doar câteva click-uri!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: