Dezvoltă vânzările cu livrare în doar 2 zile cu POS terminale mobile maib
Full Article 2 minutes read

Dezvoltă vânzările cu livrare în doar 2 zile cu POS terminale mobile maib

Într-o lume în permanentă schimbare, când viteza și mobilitatea sunt elemente importante ale succesului, e necesar să fii mereu alături de clienții tăi. Pentru a te adapta nevoilor clienților, la livrarea mărfurilor sau produselor la domiciliu sau birou utilizează POS terminalele mobile de la maib. În cazul în care activezi în domeniul HoReCa, atunci POS terminalele mobile cu opţiunea GPRS îți vor fi de mare ajutor.

Achitarea rapidă, confortabilă, printr-o singură atingere a cardului, oferă un grad de siguranţă suplimentar, fiind o confirmare a flexibilității afacerii.

Andrii Glevatskyi, Vicepreşedinte maib: „Cu peste 9600 de terminale instalate la comercianți din diverse industrii, maib gestionează una dintre cele mai inovatoare şi vaste reţele de acceptare a cardurilor de plată din Republica Moldova, fiind lider pe segmentul soluțiilor pentru comerț. Acum, instalarea POS terminalelor se face în decurs de doar 2 zile, iar transferarea mijloacelor băneşti pentru operaţiunile efectuate are loc în următoarea zi lucrătoare”.

Prin intermediul cartelei SIM de la maib, comerciantul poate utiliza nu doar POS terminalele mobile cu sistem GPRS, dar și alte tipuri de terminale, potrivite afacerii:

  • staţionare (linia de comunicare – internet);
  • integrate (pot fi integrate cu sistemele fiscale de casă şi control ale comerciantului);
  • încorporate (pot fi integrate cu aparatele de cafea, soluții pentru parcări și stații de spălătorie auto, stații PECO etc.).

Dorian Postevca, Directorul Departamentului sisteme de plăți maib: „Terminalele de ultimă generație, oferite de maib, întrunesc toate condițiile de securitate și sunt capabile să efectueze tranzacții rapid şi comod. Terminalele aceptă carduri emise de către 3 sisteme internaţionale de plată: Visa, Mastercard şi American Express. De asemenea, pe lângă abordare individuală a fiecărui client, oferim suport specializat 24/7 și instruire gratuită a salariaţilor comerciantului”.

Contactează specialiștii maib azi și de mâine începe vânzările ușor și simplu:
022 022 428 / [email protected]

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: