Diana Crudu, fiica fostului primar de Durlești, în arest la domiciliu pentru 30 de zile
Full Article 2 minutes read

Diana Crudu, fiica fostului primar de Durlești, în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Diana Crudu, fiica fostului primar de Durlești, va petrece în arest la domiciliu 30 de zile. Decizia a fost luată, pe 6 decembrie, de Judecătoria Chişinău (oficiul Ciocana).

Judecătorii au prelungit mandatul de arestare pe numele Dianei Crudu, reţinute de CNA şi procurorii anticorupţie în dosarul afacerilor ilegale cu terenuri de la Durleşti.  Aceasta a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestată.

Pe 19 noiembrie, Diana Crudu, fiica fostului primar de Durlești, a fost reținută. Ulterior, ea a fost plasată în arest pentru 20 de zile, fiind bănuită de de implicare în afaceri ilegale cu terenuri. Procurorii susțin că bugetul Primăriei a fost prejudiciat cu peste 6,5 milioane lei.

Diana Crudu este cercetată pentru abuz de putere sau de serviciu, în interesul unui grup criminal organizat. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 8 ani de detenție cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 ani şi 15 ani.

În susținerea Dianei Crudu a fost creat un grup de susținere pe rețelele de socializare. Până în prezent, acesta include circa 500 de membri.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: