Din luna martie vor fi organizate două zboruri săptămânale între Chișinău și Budapesta
Full Article 1 minutes read

Din luna martie vor fi organizate două zboruri săptămânale între Chișinău și Budapesta

Din luna martie compania Wizz Air va opera două zboruri săptămânale între Chișinău și Budapesta. Anunțul a fost făcut în data de 16 ianuarie, de vicepremierul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Nicu Popescu.

„Un angajament public asumat în luna septembrie a anului trecut în cadrul vizitei la Chișinău a ministrului afacerilor externe și al comerțului al Ungariei, Szijjártó Péter se concretizează cu o veste bună în ziua marcării aniversării a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice moldo-maghiare (16 ianuarie 1992 – 2022): din luna martie compania Wizz Air va opera două zboruri săptămânale între Chișinău și Budapesta”, a declarat Popescu, pe Facebook.

Ministrul a spus că rezultatul face parte din „agenda 4D a diplomației faptelor concrete”. „Prin dialog și consolidare de parteneriate atingem obiectivul de modernizare europeană a țării și implementăm o diplomație economică activă și eficientă în beneficiul cetățenilor, oricine putând beneficia de o mobilitate sporită având ocazia să călătorească folosind noua rută aeriană”, a menționat Popescu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: