Directorul Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă a fost răpus de noul coronavirus
Full Article 2 minutes read

Directorul Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă a fost răpus de noul coronavirus

În Republica Moldova au fost înregistrate încă 9 decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus. Printre victime este și directorul Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă Narcisa Mamaliga, în vârstă de 52 ani. 

x

Deces 802: Bărbat de 75 ani, din raionul Vulcănești. Internat la data de 29  iulie, la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga. Comorbidități: insuficiență cardiacă.

Deces 803: Femeie de 70 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 2 august, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat.

Deces 804: Bărbat de 71 ani, din raionul Strășeni. Internat la data de 16 iulie, la Spitalul Clinic “Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiomiopatie hipertesivă, hipertensiune arterială gr. III.

Deces 805: Bărbat de 57 ani, din raionul Călărași. Internat la data de 01 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 806: Femeie de 61 ani, din raionul Ialoveni. Transferată, la data de 20 iulie, de la SCM nr. 1 , la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, bronhopneumopatie obstructivă cronică.

Deces 807: Bărbat de 63 ani, mun. Chișinău. Internat la data de 29 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: pencreatită cronică cu insuficiența funcției endocrine și exocrine.

Deces 808: Bărbat de 83 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 30 iulie, la SCM „Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 809: Bărbat de 60 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 30 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: diabet zaharat, edem cerebral.

Deces 810: Directorul Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, Narcisa Mamaliga. Narcisa Mamaliga în vârstă de 52 ani, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, la data de 6 iulie. La data de 3 august, aceasta a fost transferată, de la Spitalul de Stat, la Spitalul Clinic Republican.

Amintim că, în dimineața de 4 august, Ministerul Sănătății a anunțat despre moartea medicului de familie din Dondușeni, Ala Gortolomei. Aceasta avea 65 de ani și activa în calitate de medic de familie în Oficiul Medicilor de Familie, Centrul de Sănătate Țaul, raionul Dondușeni.

În Republica Moldova, 29 de lucrători medicali au decedat din cauza infecţiei COVID-19.

Tot astăzi, au fost testate pozitiv cu COVID-19 încă 332 de persoane.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: