Distincții pentru membrii Selecționatei Naționale de Fotbal pe Plajă. Oleinicenco: Tot mai mulți copii vor să practice acest sport
Full Article 2 minutes read

Distincții pentru membrii Selecționatei Naționale de Fotbal pe Plajă. Oleinicenco: Tot mai mulți copii vor să practice acest sport

Membrii Selecționatei Naționale de Fotbal pe Plajă s-au învrednicit de distincții ale Parlamentului în semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru rezultate remarcabile și contribuții substanțiale în dezvoltarea sportului din Republica Moldova.

Președintele Parlamentului Igor Gosu i-a felicitat atât pe sportivi, cât și pe membrii staffului tehnic, pentru performanțele înregistrate

„Ați demonstrat că o țară mică poate veni cu o echipă cu caracter, care poate înfrunta echipe care altădată probabil se uitau pe hartă să identifice Republica Moldova. Dincolo de toată performanța tehnică de care ați dat dovadă, cel mai important este încrederea în reușită”, a menționat Grosu, la ceremonia de conferire a distincțiilor Parlamentului Republicii Moldova.

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, a declarat că după rezultatele înregistrate de Selecționata Națională de Fotbal pe Plajă, tot mai mulți copii și-au manifestat interesul să practice acest sport.

„Ne dorim să dezvoltăm această ramură în continuare și vă mulțumim pentru susținerea pe care ne-o acordați”, a spus oficialul.

Selecționata Națională la Fotbal pe Plajă a Republicii Moldova, condusă de antrenorul principal Ruslan Pernai, a devenit campioana Europei la fotbal pe plajă, Divizia B. În urma acestei performanțe, echipa noastră s-a calificat, pentru prima dată în istorie, în Divizia A – elita fotbalului pe plajă din Europa și urmează să evolueze la Jocurile Europene din 2023.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: