„Nu au ce face aici”. Țîcu le-a propus reprezentanților AUR să se retragă din cursa electorală în favoarea PUN
Full Article 2 minutes read

„Nu au ce face aici”. Țîcu le-a propus reprezentanților AUR să se retragă din cursa electorală în favoarea PUN

Partidul Unității Naționale (PUN) nu va crea un bloc electoral cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Totodată, liderul PUN, Octavian Țîcu, le-a propus reprezentaților AUR să se retragă din cursa electorală. Declarații în acest sens au fost făcute de Octavian Țîcu, în platoul emisiunii „Puterea a patra”, marți, 25 mai.

„Noi suntem un partid serios. Am avut consiliul național politic la care s-a luat o decizie clară că PUN-ul va merge de unul singur în alegeri cu platformă unionistă. Punct. Lucrurile nu mai pot fi schimbate. În al doilea rând, gândiți-vă ce ar însemna să construiești un bloc electoral în pripă. Divergențele noastre  de viziuni sunt absolut clare”, a spus Octavian Țîcu.

Totodată, liderul PUN a făcut o contraofertă Alianței pentru Unirea Românilor.

„Le fac și eu o ofertă celor de la AUR. Ei pot face două lucruri importante pentru neamul românesc. Băieții se retrag și spun clar: susținem platforma unionistă a Partidului Unității Naționale și nu participă la scrutin, pentru că nu au ce face aici”, a spus Octavian Țîcu.

Menționăm că marți, 25 mai, președintele AUR din Republica Moldova, Vlad Bilețchi, a invitat Partidul Unității Naționale să formeze un bloc electoral comun pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: