Doar două din grădinițele din capitală nu au fost conectate la rețeaua centralizată de agent termic
Full Article 1 minutes read

Doar două din grădinițele din capitală nu au fost conectate la rețeaua centralizată de agent termic

Doar două dintre cele 126 de instituții de educație timpurie din mun. Chișinău nu sunt conectate la rețeaua centralizată de agent termic. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Primăriei capitalei, pe 26 octombrie.

Deocamdată rămâne neconectată grădinița nr. 79 care urmează a fi redeschisă în perioada următoare, iar IET nr. 23 dispune de sistem termic autonom. Informații în acest sens au fost prezentate de către Andrei Pavaloi, șef interimar al Direcției generale educație, tineret și sport, în cadrul ședinței operative săptămânale de luni.

Totodată, având în vedere faptul că elevii în prezent sunt în vacanța de toamnă, conectarea școlilor și liceelor la sursa de agent termic va avea loc spre finele săptămânii curente: joi și vineri, pentru ca la revenirea copiilor la ore, în clase să fie cald.

Totodată, 14 unități medico-sanitare publice din municipiu, din totalul de 62, au fost deja conectate la rețeaua centralizată.

În același timp, sunt deja conectate 62 de blocuri multietajate din totalul de 2728 din mun. Chișinău, care beneficiază de agent termic prin rețeaua centralizată.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: