Dobânzi mai mici pentru bucurii mai mari! Credit de consum negarantat cu rata dobânzii de doar 9,99% la Victoriabank
Full Article 2 minutes read

Dobânzi mai mici pentru bucurii mai mari! Credit de consum negarantat cu rata dobânzii de doar 9,99% la Victoriabank

Victoriabank anunță o nouă promoție! Doar până pe 31 decembrie 2021, puteți lua un credit de consum negarantat cu o rată a dobânzii de numai 9,99% și o dobândă anuală efectivă (DAE) de 10,65%. Așa că, acum, puteți trece pe lista cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă tot ce vă doriți, deoarece, la Victoriabank, dobânzile sunt mai mici, iar cumpărăturile – mai multe și bucuriile – mai mari!

Există și un bonus! Este vorba despre 400 de puncte STAR. Opțional, clienții care își vor deschide un STAR Card în cel mult 15 zile de la semnarea contractului pentru creditul de consum negarantat vor primi cadou 400 de puncte STAR pe contul de card STAR. Mai multe detalii despre cardul vedetă de la Victoriabank, care oferă posibilitatea de a efectua cumpărături în rate fără dobândă și de a acumula puncte de loialitate, pot fi găsite aici.

Toate detaliile despre condițiile de contractare a acestui credit de consum negarantat pot fi găsite aici.

Creditul de consum negarantat poate fi solicitat online, accesând următorul link, sau venind la orice filială Victoriabank.

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 – plățile cu Garmin Pay. Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice – prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa și Mastercard în ceea ce privește securitatea plăților digitale.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: