(DOC) Averea unui deputat PSRM va fi verificată de către Autoritatea Națională de Integritate
Full Article 1 minutes read

(DOC) Averea unui deputat PSRM va fi verificată de către Autoritatea Națională de Integritate

Averea deputatului din Partidul Socialiștilor (PSRM) Bogdan Țîrdea va fi verificată de Autoritatea Națională de Integritate (ANI). Anunțul a fost făcut de către deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate  (PAS) Radu Marian, în urma sesizării depuse de către acesta. Documentul a fost publicat pe 29 iunie.

„Dacă încălcările se vor confirma, Bogdan Țîrdea riscă să-i fie confiscată averea nejustificată, iar în cazul în care se constată săvârșirea unei infracţiuni sau încălcarea legislației fiscale, vor fi sesizate organele de urmărire penală sau, după caz, Fiscul”, a scris Radu Marian pe pagina sa de Facebook.

În scrisoarea expediată de ANI se arată că rezultatele controlului vor fi publicate pe pagina oficială a instituției.

Urmare a sesizării mele asupra controlului averii deputatului Țîrdea în baza investigațiilor ZdG, Autoritatea Națională…

Posted by Radu Marian on Sunday, June 28, 2020

Aminitm că deputatul PAS Radu Marian a depus un demers către Procuratura Generală și ANI, prin care cere verificarea averii colegului său din parlament, Bogdan Țîrdea, în urma unei investigații publicate de Ziarul de Gardă.

Potrivit acesteia, deputatul Bogdan Țîrdea deține două mașini și imobile ale căror valoare depășește venitul lunar declarat de câteva zeci de mii de lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: