DOC De la Nicu Popescu la Maia Sandu. Cine va fi noul consilier al președintei
Full Article 40 second read

DOC De la Nicu Popescu la Maia Sandu. Cine va fi noul consilier al președintei

Olga Roşca a fost numită în funcţia de consilieră a președintei Republicii Moldova Maia Sandu pentru afaceri externe și comunicare strategică. Conform decretului semnat de șefa statului, consiliera își va începe mandatul din data de 3 aprilie.

Din aprilie 2022, Olga Roșca a deținut funcția de șefă a cabinetului viceprim-ministrului, ministrului afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu.

Anterior, a activat în departamentul de comunicare al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), atât la sediul central din Londra, cât și la birourile regionale din Istanbul și Kiev.

A mai lucrat pentru OSCE, Delegația Uniunii Europene la Chișinău și Consiliul Europei.

Olga Roșca are un master în Comunicare Publică de la Universitatea de Stat din Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: