DOC Deputatul PAS Dorel Iurcu și-a depus demisia. Cine vine în locul lui?
Full Article 2 minutes read

DOC Deputatul PAS Dorel Iurcu și-a depus demisia. Cine vine în locul lui?

Dorel Iurcu a decis să renunțe la funcția de deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Informația a fost conformată pentru NM de către purtătoarea de cuvânt a PAS, Adriana Vlas, care a precizat că parlamentarul a renunțat la mandat în favoarea funcției de primar al localității Horodiște, raionul Rezina.

Domnul Iurcu și-a depus demisia după ce a câștigat alegerile din Horodiște pentru funcția de primar”, a declarat Adriana Vlas.

Dorel Iurcu a ales funcția de primar al satului Horodiște, raionul Rezina, mandat pe care l-a obținut la alegerile locale noi din 29 mai, curent. Cererea de demisie a fost depusă pe data de 28 iunie, curent. De menționat că, Dorel Iurcu a fost ales deputat în actualul Parlament al Republicii Moldova pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Iurcu a mai deținut funcția de primar al satului Horodiște și anterior, până să fie ales în funcția de deputat.

Potrivit reprezentantei PAS, în locul lui Iurcu, în calitate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova urmează să vină Roman Roșca, actual consilier al PAS în Primăria Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: