(DOC) TV6, Primul în Moldova și încă patru posturi TV vor rămâne fără licență pe perioada stării de urgență
Full Article 50 second read

(DOC) TV6, Primul în Moldova și încă patru posturi TV vor rămâne fără licență pe perioada stării de urgență

Șase posturi de televiziune din Republica Moldova vor rămâne fără licența de emisie. O decizie în acest sens a fost luată de către Comisie Situații Excepționale (CSE) în această seară, 16 decembrie.

Este vorba despre Primul în Moldova, RTR Moldova, Accent TV, NTV Moldova, TV6 și Orhei TV.

Potrivit CSE, „decizia a fost luată în scopul protejării spațiului informațional național și prevenirii riscului de dezinformare prin răspândirea informațiilor false sau a tentativelor de manipulare a opiniei publice, având la bază lista persoanelor fizice și juridice supuse sancțiunilor internaționale”.

Comisia pentru Situații Excepționale a făcut, de asemenea, referire la multiplele constatări din rapoartele de „monitorizare ale monitorizare ale Consiliului Audiovizualului privind încălcările Codului Serviciilor Media
Audiovizuale al Republicii Moldova”.

Prezenta dispoziție intră în vigoare din momentul emiterii și se publică pe pagina web oficială a Guvernului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: