Dodon: „A fost aprobat noul program politic al PSRM și adoptat statutul Partidului Socialiștilor într-o nouă redacție”
Full Article 2 minutes read

Dodon: „A fost aprobat noul program politic al PSRM și adoptat statutul Partidului Socialiștilor într-o nouă redacție”

A fost aprobat noul program politic al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), dar și noua redacție a statutului formațiunii. O decizie în acest sens a fost luată la Congresul PSRM, astăzi, 18 decembrie.  

„În debutul evenimentului, am prezentat un discurs amplu, în care am făcut totalurile celor 10 ani de activitate a Partidului Socialiștilor. Totodată, a fost aprobat noul program politic al PSRM, unde au fost punctate obiectivele pentru viitor, și adoptat statutul Partidului Socialiștilor într-o nouă redacție”, a spus Dodon.

„La propunerea mea, în calitate de președinte al PSRM, a fost aprobată modificarea la statutul formațiunii politice. Din momentul înregistrării acestor modificări la ASP, Partidul Socialiștilor nu va avea funcția de președinte de partid. Va fi un nou organ de conducere – executivul politic. După Anul Nou, în a doua jumătate a lunii ianuarie, consiliul republican va aproba componența executivului politic din 5-7 persoane. Executivul politic va alege din rândul său un nou secretar general al partidului pe o perioadă de un an”, a mai declarat Igor Dodon.

Anterior, Igor Dodon anunțase că va fi lichidată funcția de președinte al partidului și va fi ales un organ colegial format din 5-7 persoane.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: