Dodon a plecat de la Președinție cu tot cu setul de birou. Anul trecut spunea că va rămâne succesorilor săi (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Dodon a plecat de la Președinție cu tot cu setul de birou. Anul trecut spunea că va rămâne succesorilor săi (VIDEO)

Liderul Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon a luat setul pentru pixuri din biroul Președinției. În cadrul platformei online „Președintele răspunde” din 22 ianuarie, acesta a explicat că este un cadou personal. În ajun, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Dumitru Alaiba, a criticat gestul fostului șef al statului și a anunțat că setul costă 12 mii de dolari.

Igor Dodon a explicat că a luat setul cu el după ce a plecat din funcția de președinte al țării, întrucât a fost un cadou personal.

„Setul nu este inclus în registrul de la Președinție și nu a fost cadou pentru președintele țării, este un lucru personal care mi-a fost oferit de niște prieteni. Dacă tare vrea președintele, de ziua ei, o să comand din Federația Rusă și o să-i dăruiesc”, a declarat Dodon.

Pe 21 ianuarie, deputatul PAS Dumitru Alaiba a scris pe pagina sa de Facebook că Igor Dodon trebuia să lase acest set la Președinție și că acesta ar costa 12 mii de dolari.

Despre setul de birou al lui Dodon. Nu că mi-ar păsa de el. Dar este o ocazie să vedem cât de hapsân este acest om, cum…

Publicată de Dumitru Alaiba pe Joi, 21 ianuarie 2021

Anul trecut, Igor Dodon le-a spus jurnaliștilor de la Pro TV că a primit acest cadou în 2017, din partea unei organizații din Federația Rusă și că acesta „va rămâne în biroul și pentru următorii președinți”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: