„Dodon este mai periculos decât Covid”. Slusari, despre protestul organizat în plină pandemie
Full Article 2 minutes read

„Dodon este mai periculos decât Covid”. Slusari, despre protestul organizat în plină pandemie

„Dodon este mai periculos decât Covid”. Vicepreședintele platformei Dreptate și Adevăr (DA), Alexandr Slusari, aflat în aceste momente la protestul din centrul capitalei, consideră că Igor Dodon poartă responsabilitate pentru protestatarii aflați astăzi în Piața Marii Adunări Naționale.

„Coaliția monstruoasă „ȘorDon” i-a adus pe oameni în stradă. Igor Nicolaevici poartă responsabilitate pentru că oamenii au venit la protest”, a declarat deputatul Platofrmei DA, Alexandr Slusari pentru NM.

Alexandr Slusari a amintit despre planul Platformei DA de a organiza un protest de amploare pe 10 decembrie, în ziua când Curtea Constituțională va valida mandatul de președinte al Maiei Sandu.

Reporterul NM a vorbit cu vicepreședintele DA și l-a întrebat ce părere are despre strângerea oamenilor la protest în plină pandemie.

Slusari a subliniat că DA nu este organizatorul protestului, ci pur și simplu îl susține. „Nu este ușor, există probleme organizatorice. Dar oamenii nu au ieșit să protesteze de bucurie”, a menționat Slusari.

Menționăm că în centrul capitalei se desfășoară un protest de amploare. Acesta a fost organizat de către președinta aleasă Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS). Ulterior, și Partidul Democrat (PDM), „Partidul Nostru”, Platforma Demnitate și Adevăr (DA), Partidul Unității Naționale (PUN) și Partidul Pro Moldova și-au îndemnat susținătorii să participe la manifestație. Demonstrația este îndreptată contra Partidului Socialiștilor (PSRM) și a președintelui în exercițiu, Igor Dodon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: