Dodon: „Probabilitatea că acestă majoritate parlamentară va mai funcționa încă câteva săptămâni sau câteva luni este destul de mare”
Full Article 2 minutes read

Dodon: „Probabilitatea că acestă majoritate parlamentară va mai funcționa încă câteva săptămâni sau câteva luni este destul de mare”

„Probabilitatea că acestă majoritate parlamentară va mai funcționa încă câteva săptămâni sau câteva luni este destul de mare”. Despre acest lucru a declarat șeful statului, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”, astăzi, 22 mai.

„Dacă vor fi mai puțin de 50 de mandate în această coaliție, atunci noi ne vom convoca cu doamna Grecianîi și domnul Chicu și vom hotărî ce facem. În ceea ce ține de alt guvern, eu nu cred că va fi posibil atât de simplu de numit un alt guvern în această situație. În parlament e haos total. Eu nu cred că dreapta va risca să meargă cu Plahotniuc ca să numească un alt guvern. Eu m-aș bucura să riște”, a mai spus Dodon.

Totodată, acesta a declarat că din cauza faptului că deputatul democrat, Eugeniu Nichiforciuc, s-a infectat cu coronavirus, „este probabilitatea foarte mare că următoarele două săptămâni ședințele parlamentului nu vor avea loc”.

Menționăm că recent, mai mulți deputați au părăsit fracțiunea Partidului Democrat. Este vorba despre Vasile Bîtca, Ghenadie Verdeș, Oleg Sîrbu, Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc și Elena Bacalu. Toți aceștia, cu excepția Violetei Ivanov și a lui Vladimir Vitiuc, au aderat la grupul parlamentar Pro Moldova.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: