Doi bărbați ar fi răpit două minore dintr-un local din Chișinău. Unul din ei este polițist 
Full Article 2 minutes read

Doi bărbați ar fi răpit două minore dintr-un local din Chișinău. Unul din ei este polițist 

Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Principal, a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a doi bărbați. Aceștia ar fi răpit două minore și le-ar fi dus în raionul Călărași pentru a întreține raporturi sexuale. 

Bărbații, au vârsta de 29 ani și respectiv 30 ani, locuitori ai municipiului Chișinău, iar unul dintre ei este angajat al poliției din capitală.

Cei doi sunt acuzați că, în noaptea de 27 iunie 2020, aflându-se într-un local din Chișinău, au atras două minore la consumul de băuturi alcoolice.

Mai târziu, aceștia le-au răpit, deplasându-se cu automobilul condus de unul dintre ei, pe malul unul iaz din raionul Călărași, în scopul întreținerii unor raporturi sexuale. Ajunși pe malul iazului, deoarece minorele au refuzat să întrețină raporturi sexuale cu ei, aceștia au manifestat un comportament fizic, verbal și nonverbal.

Acțiunile infracționale întreprinse de cei doi învinuiți le-au determinat pe părțile vătămate să părăsească locul în care au fost transportate de făptuitori. Tinerele au solicitat ajutorul poliției, care au venit la fața locului, fiind documentat cazul.

În procesul audierii în calitate de învinuiți, bărbații nu și-au recunoscut vinovăția. Aceștia sunt cercetați în stare de libertate.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: