Doi bărbați au decedat într-un accident, pe șoseaua Balcani din capitală: traversau strada neregulamentar
Full Article 1 minutes read

Doi bărbați au decedat într-un accident, pe șoseaua Balcani din capitală: traversau strada neregulamentar

Doi bărbați cu vârstele de 50 și 54 de ani au decedat în urma unui accident rutier produs pe șoseaua Balcani din capitală. În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că un automobil condus de o tânără de 21 de ani a tamponat doi pietoni, care traversau strada neregulamentar. 

Poliția a fost sesizată în data de 29 ianuarie, în jurul orei 18:45, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui grav accident rutier, tamponare de pietoni cu deces.

Angajații secției documentare accidente rutiere de comun cu ofițerul de urmărire penală al DP mun.Chișinău, imediat s-au deplasat la fața locului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că automobil marca „Nissan”, condus de o tânără în vârstă de 21 de ani, a tamponat doi pietoni. Aceștia traversau strada neregulamentar. În urma traumelor primite bărbații au decedat pe loc.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: