Doi bărbați au murit după ce casele lor au luat foc. Câte persoane din Moldova au decedat în incendii în 2023
Full Article 2 minutes read

Doi bărbați au murit după ce casele lor au luat foc. Câte persoane din Moldova au decedat în incendii în 2023

Două persoane și-au pierdut viața în incendii în ultimele 24 de ore. Primul caz a avut loc la Nisporeni, cel de-al doilea la Hîncești. Pompierii anunță că de la începutul anului, șase persoane au decedat urmare a incendiilor. 

Primul caz a avut loc în dimineața zilei de 11 ianuarie în orașul Nisporeni, sectorul agricol „Cioara”. Incendiul a izbucnit într-o casă de locuit. Focul a afectat bunuri materiale dintr-o cameră cu suprafața de 6 m2.

Incendiul a fost localizat de populație, iar intervenția pompierilor a fost solicitată pentru lichidarea finală a acestuia.

În timpul misiunii de stingere, salvatorii au depistat cadavrul parțial carbonizat a unui bărbat în vârstă de 66 de ani. Circumstanțele cazului se stabilesc.

Al doilea caz s-a produs în orașul Hîncești, pe strada Nicolaie Milescu Spătaru. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat în seara zilei de 11 ianuarie, la ora 23:01.

Incendiul a avut loc într-o casă de locuit. Acesta a distrus bunuri materiale din două camere și acoperișul în totalitate.

Pe parcursul intervenției, din interiorul locuinței a fost evacuat proprietarul inconștient, fără arsuri pe suprafața corpului. Ulterior de către angajații Serveiciului Asistență Medicală Urgentă prezenți la fața locului, s-a constatat decesul bărbatului în vârstă de 60 de ani.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

De la începutul anului 2023, în Republica Moldova au fost înregistrate 61 de incendii, soldate cu decesul a șase persoane.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: