Doi membri ai unui grup criminal organizat, reținuți. Au sustras 12 mii de lei, dar și bijuterii în valoare peste 600 de mii de lei
Full Article 50 second read

Doi membri ai unui grup criminal organizat, reținuți. Au sustras 12 mii de lei, dar și bijuterii în valoare peste 600 de mii de lei

Oamenii legii au deconspirat activitatea unui grup criminal organizat, care a comis furturi de proporții în orașele Ceadîr-Lunga și Taraclia, informează Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Potrivit sursei citate, în luna martie 2021, membrii grupului au furat 12 mii de lei din safeul unui magazin, dar și bijuterii în valoare de peste 600.000 lei puse în vânzare într-un magazin specializat.

În rezultatul perchezițiilor, au fost ridicate sume de bani, bijuterii, articole vestimentare, măști și arme deținute ilegal (pistol de model Baikal-442 și o pușcă cu țeavă lisă).

Doi dintre membrii grupului criminal au fost reținuți, iar ulterior – plasați în arest pentru 30 de zile. Aceștia au vârste cuprinse între 26 și 28 de ani.

Investigațiile continuă întru stabilirea tuturor membrilor grupului infracțional și a bunurilor sustrase. Pentru faptele incriminate, legea penală prevede pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de până la 12 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: