Doi tineri au fost reținuți de poliție, fiind bănuiți de spargerea a cel puțin 15 mașini. Ce pedeapsă riscă aceștia
Full Article 2 minutes read

Doi tineri au fost reținuți de poliție, fiind bănuiți de spargerea a cel puțin 15 mașini. Ce pedeapsă riscă aceștia

Doi tineri de 25 de ani și respectiv 26 de ani, originari din raioanele Cimișlia și Anenii Noi, au fost reținuți de oamenii legii, fiind bănuiți de furtul unor accesorii auto. Aceștia sunt suspectați de cel puțin 15 sustrageri, care au avut loc pe parcursul lunilor septembrie-noiembrie, anunță poliția capitalei într-un comunicat de presă

Furturile s-au produs în curțile din sectorul Râșcani al capitalei. Potrivit polițiștilor, indivizii spărgeau geamurile autoturismelor și luau accesoriile din interior. Suma totală a prejudiciului cauzat proprietarilor este estimată la circa 25 000 lei.

În urma perchezițiilor la domiciliul făptașilor, oamenii legii au depistat și ridicat mai multe accesorii din automobilele sparte. Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri. Ulterior, aceștia și-au recunoscut vinovăția și au spus că au vândut o parte din bunurile sustrase.

Tinerii nu sunt la prima abatere de la lege și au mai fost judecați pentru infracțiuni similare, se mai arată în comunicat.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați penal pentru furt. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o amendă de la 32 500 lei la 67 500 lei, de la 180 la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii sau până la 4 ani de închisoare.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: