Dorești să cumperi metal, rapid și fără a sta la coadă? Acum e posibil cu BPM Сhat Bot
Full Article 2 minutes read

Dorești să cumperi metal, rapid și fără a sta la coadă? Acum e posibil cu BPM Сhat Bot

Grupul de companii BPM a anunțat lansarea primului asistent virtual în Moldova. Acesta îți permite să perfectezi rapid, ușor și comod comanda de produse metalurgice laminate și ciment direct de pe smartphone-ul tău.

Este o premieră absolută pe piața moldovenească de metal laminat. BPM Chat Bot este un instrument modern care economisește considerabil timpul cumpărătorului, iar timpul, din câte se știe, înseamnă bani. Fără a sta la coadă și fără prea mare birocrație, cu doar câteva clickuri, chat-bot-ul îți permite să plasezi comanda produsului fără a ieși din oficiu sau casă, cu livrare direct la ușă.

Compania BPM este mereu în pas cu timpul și utilizează metode moderne de comunicare. BPM Chat Bot este creat cu grijă pentru clienții companiei, pentru a optimiza și accelera procesele curente. El este ideal pentru clienții permanenți, care fac achiziții sistematic și doresc să comande ceva rapid, dar și pentru cei noi, pentru aceștia procesul de perfectare a comenzii fiind simplificat și accelerat considerabil.

Avantajele BPM Chat Bot:

  • Asistent avansat din punct de vedere tehnologic, care va face pentru tine cea mai mare parte a lucrării privind plasarea comenzii, pregătirea facturii de plată și organizarea livrării produsului;
  • Sistematizează și simplifică activitatea;
  • Economisește timpul tău, fără a exclude abordarea individuală;
  • Este accesibil, deoarece oferă mentenanță absolut gratuită;
  • Nu mai trebuie să telefonezi, să scrii scrisori ori să plasezi manual o comandă;
  • Este o metodă de comunicare principial nouă, care îți permite să lucrezi mai eficient și să fii în trend;
  • Robotul recepționează comenzile 24/7.

Pur și simplu accesează aplicația telegram. În caseta „căutare” introdu @BPMChatBot. Apasă „Start” și începe să lucrezi cu bot-ul.

Cumpără metal ușor și rapid cu BPM Chat Bot!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: