Dosarul privind omorul fetiței de doi ani de la Ciocana, expediat în judecată. Inculpații nu-și recunosc vinovăția
Full Article 2 minutes read

Dosarul privind omorul fetiței de doi ani de la Ciocana, expediat în judecată. Inculpații nu-și recunosc vinovăția

Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Ciocana, a expediat în instanța de judecată pentru examinare în fond, cauza penală de învinuire a unui bărbat și a unei femei, acuzați de săvârșirea infracțiunii de omor intenționat, comis cu o deosebită cruzime, asupra unei fetițe în vârstă de 2 ani, anunță oamenii legii pe 22 martie.

Astfel, în cadrul urmăririi penale, procurorii au acumulat probe, despre care susțin că sunt „suficiente și relevante”, care ar confirma vinovăția bănuiților.

Potrivit actului de învinuire, cei doi sunt acuzați că, în octombrie 2021, aflându-se într-un apartament din sectorul Ciocana al capitalei, în care se afla și fetița în vârstă de 2 ani, lăsată în custodia lor de mama acesteia, cu deosebită cruzime, i-au aplicat victimei minore multiple lovituri cu pixul și furculița în partea posterioară a gâtului și pe spate, cauzându-i dureri și suferințe fizice.

În continuarea acțiunilor lor ilegale, având controlul total asupra victimei minore și profitând de starea de neputință datorită vârstei fragede a acesteia, manifestând o deosebită cruzime, au maltratat și au torturat cu cruzime victima minoră, aplicându-i mai multe lovituri cu mâinile și picioarele, cu un obiect contondent dur, pe toată suprafața corpului, peste cap, torace și abdomenul copilului, cauzându-i mai multe traume, periculoase pentru viață, care se califică ca vătămare corporală gravă, ce au determinat decesul minorei”, se arată în comunicatul Procuraturii.

Ulterior, pentru a ascunde urmele infracțiunii, cei doi au dus corpul neînsuflețit al copilului în fâșia forestieră adiacentă străzii Uzinelor din mun. Chişinău.

Pe durata efectuării urmăririi penale pe caz, în privința celor doi învinuiți a fost aplicată măsura preventivă sub formă de arest preventiv.

Indivizii nu își recunosc vinovăția.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: