Droguri în valoare de 500 mii lei, ridicate de polițiști. Mai multe persoane au fost plasate în arest (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Droguri în valoare de 500 mii lei, ridicate de polițiști. Mai multe persoane au fost plasate în arest (VIDEO)

Oamenii legii au efectuat 16 percheziții la domiciliile unor membri ai unui grup grup infracțional, specializat în realizarea marijuanei în cantităţi deosebit de mari. Acțiunile ilegale ale grupării au fost documentate aproximativ patru luni, timp în care au fost efectuate mai multe achiziţii de control prin intermediul investigatorului sub acoperire, informează Inspectoratul General al Poliției.

Potrivit sursei citate, perchezițiile au avut loc la mai multe domicilii din municipiul Chișinău, dar și în raioanele Orhei și Criuleni. Drept urmare, polițiștii au depistat și ridicat 2 kg de marijuana și 3 kg de droguri de tip „hidropon”. Valoarea drogurilor sechestrate se ridică la aproximativ 500 000 de lei.

De asemenea au fost ridicate cântare electronice, mecanisme artizanale destinate consumului de substanţe narcotice, haşiş, un cartuş de calibrul 7,62 mm, mai multe arme albe, dar și sume de zeci de mii de euro, dolari și peste un milion de lei.

Zece persoane au fost reținute, dintre care cinci au fost plasate în arest. Dacă vinovăția suspecților va fi demonstrată, ei riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: