Droguri în valoare de aproximativ 600 de mii de lei, ridicate de polițiști. Trei persoane, reținute (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Droguri în valoare de aproximativ 600 de mii de lei, ridicate de polițiști. Trei persoane, reținute (VIDEO)

Un grup infracțional, specializat în comercializarea drogurilor sintetice, a fost destructurat de oamenii legii. Drept urmare, trei persoane au fost reținute și au fost ridicate substanțe narcotice în valoare de aproximativ 600 000 lei.

Gruparea a fost documentată pe parcursul a trei luni, timp în care polițiștii au stabilit că suspecții, în vârstă de 25 și 30 de ani, domiciliați temporar în capitală, au creat o schemă prin care gestionau o rețea de comercializare a drogurilor prin intermediul aplicației Telegram.

Utilizatorii aplicației primeau mesaje-oferte despre posibilitatea achiziționării drogurilor, care erau ascunse în locuri mai puțin aglomerate, iar coordonatele și fotografiile cu plasarea acestora erau transmise prin aplicația Telegram.

Ca urmare a intervenției Poliției, la sfârșitul lunii iulie, trei persoane au fost reținute, două dintre acestea au fost prinse în timp ce plasau drogurile în ascunzișuri.

Polițiștii au identificate 25 de locații cu droguri plasate în ascunzișuri, totodată fiind efectuate și percheziții de la domiciliul figuranților.

În total au fost ridicate droguri cu masa totală de aproximativ 1 kg de mefedron, telefoane mobile, calculatoare și altă tehnică de calcul, pachețele de tip zip-lock care urmau să fie utilizate pentru ambalarea drogurilor, cântare electronice la scara mică.

Suspecții sunt arestați pentru 30 zile. Dacă vinovăția lor va fi demonstrată, aceștia riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: