Droguri în valoare de peste 4 milioane de lei, confiscate de oamenii legii. Ce pedeapsă riscă bănuiții
Full Article 1 minutes read

Droguri în valoare de peste 4 milioane de lei, confiscate de oamenii legii. Ce pedeapsă riscă bănuiții

Oamenii legii au destructurat activitatea ilegală a unui grup infracțional, care se ocupa de comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari pe teritoriul capitalei, informează Direcția de Poliție a municipiului Chișinău.

Activitatea grupării a fost documentată pe parcursul a două luni, perioadă în care forţele de ordine au acumulat probe concludente. Organizatorul grupului avea rolul de a recruta noi membri, dar și de a organiza păstrarea, expedierea și transportarea drogurilor în Republica Moldova. Alți doi indivizi avea rolul de a păstra, transporta și distribui drogurile pe teritoriul municipiului Chișinău.

Potrivit Poliției, suspecții plasau drogurile în diferite ascunzișuri, iar ulterior le comercializau prin intermediul unei platforme electronice. Ca urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală, polițiștii au identificat 365 de locații de unde au fost ridicate substanțe narcotice de tip PVP, iar în rezultatul perchezițiilor la domiciliile acestora au mai fost ridicate 3 kg de droguri. Valoarea drogurilor ridicate constituie circa 4,2 milioane de lei.

Precizăm că bănuiții au fost arestați pentru 30 de zile. Aceștia riscă între 7 și 15 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: