Droguri vândute prin Darknet. Ofițerii de investigație moldoveni au ajutat poliția din Olanda
Full Article 50 second read

Droguri vândute prin Darknet. Ofițerii de investigație moldoveni au ajutat poliția din Olanda

Șase membri ai unei grupări infracționale, care erau documentați de mai mult timp de forțele de ordine din Olanda, au fost identificați cu ajutorul ofițerilor Direcției investigații Infracțiuni Informatice din cadrul Inspectoratului Național de Investigații. Aceștia comercializau droguri și anabolizante prin intermediul platformei DutchMasters din Darknet.

Potrivit unui comunicat de presă publicat pe 18 martie, activitatea grupării a fost documentată de mai mult timp de  forțele de ordine din Olanda. În această perioadă au fost acumulate o parte din informații care demonstrează activitatea infracțională a membrilor grupării, manifestată prin comercializarea drogurilor prin intermediul Darknet.

Astfel,  au fost documentați șase membri ai grupului infracțional, originari din Amsterdam, Diemen și Assendelft, cu vârsta cuprinsă între 33 și 51 de ani.

În urma perchezițiilor efectuate în oficiile și laboratoarele  unde se produceau și se prelucrau drogurile, poliția olandeză a depistat și ridicat bunuri, mijloace bănești, dispozitive de stocare și substanțe narcotice.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: