Dumitru Alaiba a presupus cine stă în spatele „spargerii” contului său de Telegram
Full Article 2 minutes read

Dumitru Alaiba a presupus cine stă în spatele „spargerii” contului său de Telegram

Noul ministru al Economiei, Dumitru Alaiba, a confirmat faptul că contul său de Telegram a fost spart. Ex-deputatul PAS susține că în spatele scurgerilor de informații se află „operațiunile de dezinformare ale FSB-ului”.

„Despre presupusa “spargere”.

1. Nu consider necesar să comentez operațiunile de dezinformare ale FSB-ului în țara noastră.
2. Niciodată nu folosesc cuvântul “bârfologie”.

În comunicarea cu cetățenii și cu reprezentanții mass media o să insist să vorbim despre problemele oamenilor, despre cum ajutăm economia și nu o să mă abat pe subiecte triviale, fake-uri, insinuări, denigrări. Nu avem timp de pierdut”, a scris Alaiba pe facebook.

Amintim că pe site-ul anonim creat acum circa două săptămâni, pe care anterior au fost publicate discuții private, atribuite ministrului Justiției Sergiu Litvinenco, consilierului prezidențial Dorin Recean, ex-deputatului Vadim Pistrinciuc și ministrului de Interne Ana Revenco, au apărut noi informații. De această dată, a fost vizat ministrul Economiei, ex-deputatul PAS Dumitru Alaiba.

Săptămâna trecută, directorul Serviciului de Informații și Securitate Alexandru Musteață a declarat că primele cercetări arată că în spatele scurgerilor de informații de pe Telegram, ale căror veridicitate o pune la îndoială, ar sta serviciile speciale ale altor state, iar primii suspecți ar fi din Federația Rusă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: