După ce au anunțat proteste în raioane, conducerea țării reacționează: Natalia Gavrilița se va întâlni cu fermierii 
Full Article 1 minutes read

După ce au anunțat proteste în raioane, conducerea țării reacționează: Natalia Gavrilița se va întâlni cu fermierii 

Asociația Forța Fermierilor, care în dimineața zilei de 20 iunie anunța că va organiza un protest de avertizare pe motiv că nu este auzită de conducerea țării, vine cu un nou mesaj. Fermierii spun că astăzi urmează să aibă o întrevedere cu premierul Natalia Gavrilița. 

Conducerea țării a reacționat după ce Asociația a anunțat că mâine va organiza mai multe proteste în țară.

„Cu mare întărziere, dar avem reacția conducerii țării. Azi, la orele 16.00, reprezentanții asociației Forța Fermierilor din mai multe raioane vor avea întâlnirea cu doamna prim-ministru la solicitarea ei”, se arată într-o declarație a Asociației, care este condusă de fostul deputat Alexandr Slusari.

De menționat că pe 20 iunie, Asociația Forța Fermierilor anunța că va organiza un protest de avertizare, în situația în care nu are un progres în negocierile cu conducerea țării. Se menționa că în ultima săptămână, situația fermierilor din țară s-a înrăutățit și mai tare. Astfel, ei au anunțat un protest pentru ziua de mâine, în mai multe raioane ale țării. .


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: