După ce au anunțat proteste în raioane, conducerea țării reacționează: Natalia Gavrilița se va întâlni cu fermierii 
Full Article 1 minutes read

După ce au anunțat proteste în raioane, conducerea țării reacționează: Natalia Gavrilița se va întâlni cu fermierii 

Asociația Forța Fermierilor, care în dimineața zilei de 20 iunie anunța că va organiza un protest de avertizare pe motiv că nu este auzită de conducerea țării, vine cu un nou mesaj. Fermierii spun că astăzi urmează să aibă o întrevedere cu premierul Natalia Gavrilița. 

Conducerea țării a reacționat după ce Asociația a anunțat că mâine va organiza mai multe proteste în țară.

„Cu mare întărziere, dar avem reacția conducerii țării. Azi, la orele 16.00, reprezentanții asociației Forța Fermierilor din mai multe raioane vor avea întâlnirea cu doamna prim-ministru la solicitarea ei”, se arată într-o declarație a Asociației, care este condusă de fostul deputat Alexandr Slusari.

De menționat că pe 20 iunie, Asociația Forța Fermierilor anunța că va organiza un protest de avertizare, în situația în care nu are un progres în negocierile cu conducerea țării. Se menționa că în ultima săptămână, situația fermierilor din țară s-a înrăutățit și mai tare. Astfel, ei au anunțat un protest pentru ziua de mâine, în mai multe raioane ale țării. .


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: