„E regizat de Kremlin”. Reacția Kievului la presupusa tentativă de asasinare a lui Krasnoselski
Full Article 2 minutes read

„E regizat de Kremlin”. Reacția Kievului la presupusa tentativă de asasinare a lui Krasnoselski

Serviciul de Informații și Securitate a Ucrainei susține că informația despre presupusul atac terorist, prin care liderii administrației de la Tiraspol ar fi urmat să fie lichidați, este o provocare făcută la comanda Kremlinului. 

„Serviciul de Securitate al Ucrainei vă îndeamnă să nu luați în serios prostiile, a căror răspândire arată un obiectiv clar al Rusiei de a destabiliza situația din teritoriul care este efectiv ocupat și aflat sub controlul său, acuzând statul nostru de acest lucru. Minciunile și provocările sunt una dintre armele folosite în mod activ de Federația Rusă. Dar astăzi întreaga lume vede adevărata față a țării agresoare și nu crede declarațiile nici ale Rusiei, nici ale sateliților săi”, se arată într-un comunicat emis de Serviciul de Informații și Securitate a Ucrainei.

Amintim că, liderii administrației de la Tiraspol ar fi urmat să fie lichidați ca urmare a unei acțiuni teroriste, puse la cale de Serviciul de Informații și Securitate a Ucrainei. Anunțul a fost făcut, pe 9 martie, de așa-zisele serviciile secrete ale regiunii transnistrene. Tiraspolul mai anunță că din cauza acțiunii teroriste, ar fi fost zeci de victime civile. Totodată, mai multe persoane ar fi fost reținute și ar fi acum audiate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: