„E un început de campanie murdară”. Prima reacție a lui Igor Grosu la informațiile lansate despre Nata Albot (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„E un început de campanie murdară”. Prima reacție a lui Igor Grosu la informațiile lansate despre Nata Albot (VIDEO)

Președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Igor Grosu este de părere că informațiile apărute în ajun despre jurnalista Nata Albot reprezintă „un început de campanie murdară” lansată de oponenții politici ai formațiunii. Declarația a fost făcută în cadrul ediției din 20 mai a emisiunii „Cotidianul Live cu Dorin Galben”. 

Igor Grosu susține că informația care a apărut în ajun despre Nata Albot ar fi un atac din partea oponenților electorali.

„E un început de campanie murdară, pe care o practică oponenții noștri și mă refer la acel binom Plahotniuc-Dodon. Ei, dacă vă uitați de-a lungul timpului, nu prea au ce contrapune agendei pe care am încercat să o impunem. De aceea, recurg la metodele lor vechi. Dacă vă uitați la mass-media care tirajează aceste minciuni, aceste fake-uri – sunt cele care erau cândva în acel holding a lui Plahotniuc, acum sunt partajate – o parte au trecut la Dodon”, a declarat Grosu.

Liderul interimar al PAS a amintit că în campaniile trecute s-au utilizat mai multe informații menite să sperie electoratul. În opinia sa, însă, alegătorii „au evoluat din 2016 și nu mai pot fi păcăliți atât de ușor”.

NM a încercat să precizeze dacă Nata Albot va rămâne pe lista partidului la alegerile parlamentare anticipate, însă deputatul nu ne-a răspuns la apel.

 

Amintim că, în cadrul unei emisiuni televizate din 19 mai, liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE) a făcut aluzie că jurnalista Nata Albot ar fi fost surprinsă, acum cîțiva ani, la Aeroportul Internațional Chișinău, având asupra sa marijuana. A doua zi, pe 20 mai, canalul anonim de Telegram INDEX a publicat o fotografie a copiei expertizei substanței depistate. Informația a fost preluată și de canalele afialiate Partidului Socialiștilor. Contactată de NM, Diana Fetco, șefa secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), a confirmat autenticitatea documentului, nu și identitatea persoanei vizate.

Jurnalista nu a comentat deocamdată cele întâmplate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: