Egor Kreed și-a anunțat fanii că nu va participa la concertul planificat la Chișinău
Full Article 2 minutes read

Egor Kreed și-a anunțat fanii că nu va participa la concertul planificat la Chișinău

Interpretul rus Egor Kreed  și-a anunțat fanii că concertul planificat pentru seara de 19 iunie nu va avea loc. El și-a cerut scuze și a precizat că va reveni în Republica Moldova.

Mă adresez către fanii mei din Chișinău: concertul meu, care urma să aibă loc în Piața Marii Adunări Naționale, nu va avea loc. Îmi cer scuze de la toți cei care au vrut să se bucure împreună cu mine. Neapărat ne vom întoarce în Moldova”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Activistul Veaceslav Valico, care figurează în mod oficial drept organizator al concertului planificat pentru seara de 19 iunie, nu a confirmat deocamdată că evenimentul a fost anulat. La prânz, acesta a anunțat că concertul va începe la ora 18:00, cu o oră mai târziu decât era planificat.

Inițial, la concert ar fi urmat să evolueze artistul Morgenshtern. Ulterior, interpretul a renunțat la ofertă, îndemnându-și fanii să stea acasă, dând de înțeles că organizatorii ar fi persoane dubioase. În locul lui Morgenshtern, la Chișinău au ajuns alți interpreți ruși, inclusiv Filip Kirkorov. Câteva ore mai târziu, Valico a anunțat că și Egor Kreed va evolua la Chișinău, însă mai sunt așteptați și alți artiști, fără a oferi vreun nume.

Ieri, Veaceslav Valico a acuzat partidul de guvernare că ar fi în spatele deciziei de sabotare a concertului. Mai mult, potrivit acestuia, artiștii ruși ar fi presați să renunțe la concertul respectiv. NM a solicitat un comentariu din partea Inspectoratului Național de Securitate Publică și din partea PAS cu privire la acuzațiile lui Veaceslav Valico. Partidul de guvernare a refuzat să comenteze declarațiile, iar INSP nu ne-a răspuns la solicitare.

Deputata Partidului „ȘOR” Marina Tauber, împreună cu Veaceslav Valico au venit în dimineața din 19 iunie în Piața Marii Adunări Naționale și au cerut poliției să fie lăsați să instaleze scena și toaletele ecologice, pentru ca manifestațiile planificate să aibă loc.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a respins acuzațiile cu privire la presupusa sabotare a protestului care urmează să se desfășoare pe 19 iunie în capitală, precum și a concertului planificat de Veaceslav Valico, cu participarea artiștilor ruși.

Egor Kreed și-a anunțat fanii că nu va participa la concertul planificat la Chișinău

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: