Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ
Full Article 1 minutes read

Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ

Circa 740 de tineri au fost încorporați în această săptămână în Armata Națională. Aceștia își vor îndeplini serviciul militar în termen în perioada 31 octombrie 2022 — 1 noiembrie 2023.

Pe 26 octombrie, cabinetul de miniștri a aprobat Proiectul de hotărâre „Cu privire la rezultatele încorporării în serviciul militar în aprilie — iulie 2022 şi încorporarea în serviciul militar în octombrie 2022 — ianuarie 2023”. Așadar, în unităţile militare ale Armatei Naționale urmează să fie încorporaţi circa 1 500 de tineri.

Totodată, în luna octombrie, peste 500 de soldați care au executat serviciul militar în termen au fost trecuți în rezervă.

Potrivit procedurii, încorporarea se desfășoară de două ori pe an, pe etape, conform graficului elaborat de către Ministerul Apărării. Serviciul militar în termen durează 12 luni.

Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ  Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ Ei sunt viitorii apărători ai patriei. Peste 700 de tineri au fost încorporați în Armata Națională. FOTOREPORTAJ

Foto: Ministerul Apărării


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: