Elevii din Chișinău, nevoiți să mai aștepte căldura în clase. Când vor fi conectate școlile la agent termic?
Full Article 1 minutes read

Elevii din Chișinău, nevoiți să mai aștepte căldura în clase. Când vor fi conectate școlile la agent termic?

Șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport a municipiului Chișinău Andrei Pavaloi a spus că a discutat cu mai mulți directori de licee și gimnazii.

„Au comunicat că temperaturile în sălile de clasă sunt încă suportabile, ținând cont și că vremea de afară este una destul de caldă. Vor solicita conectarea după vacanța de toamnă, aceasta începe miercuri”, a comunicat Pavaloi cu referire la discuția cu directorii instituțiilor de învățământ.

De menționat că vacanța de toamnă a elevilor va dura cinci zile, în perioada 26-30 octombrie.

Șeful adjunct al Direcției a mai menționat că din cele 129 de grădinițe din Chișinău au fost conectate la agentul termic 127 instituții. Cu privire la grădinițele din suburbii, oficialul a spus că de conectarea acestora la agentul termic sunt responsabile autoritățile locale. Astfel, din cele 25 de instituții, 16 sunt conectate la agentul termic.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: