Elevii revin în școli, iar troleibuzele pentru copiii din capitală își reiau activitatea
Full Article 2 minutes read

Elevii revin în școli, iar troleibuzele pentru copiii din capitală își reiau activitatea

Începând cu ziua de 11 ianuarie, elevii din țară revin din vacanța de iarnă. În acest sens, Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) anunță că troleibuzele destinate copiilor își vor relua activitatea.

”Începând de astăzi, își reiau activitatea troleibuzele destinate pentru transportarea copiilor spre școli și grădinițe”, se arată în mesajul postat pe Facebook de către reprezentanții instituției.

În cadrul ședinței primăriei din 11 ianuarie, viceprimarul Ilie Ceban a îndemnat populația să rămână vigilentă, chiar dacă în ultimele săptămâni se atestă o scădere a numărului de infectări cu COVID-19 confirmate zilnic.

„Copiii urmează să revină în școli. Trebuie să fim vigilenți, să respectăm regulile, să purtăm măști și să respectăm distanța socială. Chiar dacă statistica arată o scădere a numărului de infectări, nu știm care va fi impactul tulpinei descoperite în Marea Britanie”, a declarat Ceban.

Remintim că elevii din clasele primare, gimnaziale și liceale au avut o vacanță de iarnă care a durat 17 zile.

***

Din 1 septembrie, mai multe mijloace de transport au fost puse la doar la dispoziția copiilor. Astfel, cu titlu de pilotare, în intervalul orelor 06:50 – 09:00, fiecare al patrulea troleibuz de pe rutele nr. 8, 10, 22, 24 şi 25 va fi destinat exclusiv pentru transportarea copiilor şi a unui însoţitor (după caz) spre școli şi grădinițe.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: