„Este nevoie să alungăm corupția și incompetența de la președinție”. Prima declarație a Maiei Sandu după ce a votat
Full Article 2 minutes read

„Este nevoie să alungăm corupția și incompetența de la președinție”. Prima declarație a Maiei Sandu după ce a votat

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile prezidențiale Maia Sandu și-a exercitat dreptul al vot la ora 9:00. La ieșirea din secția de votare, Maia Sandu a declarat că a votat pentru un stat mai bun și a îndemnat alegătorii să participe la scrutin în număr cât mai mare.

„Am votat pentru ordine în țară, dreptate, bunăstare, un stat care să lucreze pentru oameni, să ajute oamenii, să creeze oportunități de angajare la locuri bine plătite, aici, acasă, un stat care să îmbunătățească condițiile de viață în toate localitățile. Pentru aceasta, este nevoie să alungăm corupția și incompetența de la președinție. Pentru asta este nevoie să ieșiți la vot, nu vă fie frică de ploaie, ieșiți la vot”, a declarat Maia Sandu.

Candidata PAS la funcția de președinte a îndemnat alegătorii care observă încălcări ale procesului electoral să le semnaleze.

***

Amintim că pe 1 noiembrie în Republica Moldova se desfășoară alegerile prezidențiale. În listele electorale sunt incluși 2,8 milioane de cetățeni cu drept de vot. Pentru validarea scrutinului este necesar să  participe nu mai puțin de 1/3 din alegători, adică circa 1 mln de oameni.

Alegătorii pot vota pentru unul dintre cei 8 candidați înscriși în cursa electorală: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: