Este Plahotniuc interesat să cumpere un post TV din România? Care este suma tranzacției
Full Article 2 minutes read

Este Plahotniuc interesat să cumpere un post TV din România? Care este suma tranzacției

Fostul lider democrat, Vladimir Plahotniuc, ar putea cumpăra postul de televiziune românesc, Prima TV, informează portalul paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, acesta ar oferit peste 4 milioane de euro. 

În prezent, canalul TV se află în proces de insolvență, iar din acest motiv tranzacția poate întârzia. Într-o primă fază, creditorii trebuie să aprobe propunere lui Plahotniuc. Ulterior, ar trebui să ai loc discuții, iar mai apoi să fie aprobată oferta finală. Într-un final va fi semnat contractul de vânzare-cumpărare.

Postul de televiziune Prima TV transmite în România prin satelit și prin rețele de cablu. Anterior, Prima TV a mai ajuns până la faza finală a negocierilor și urma să fie cumpărat de omul de afaceri Adrian Tomșa, dar tranzacția a picat.

Aminitim că în Republica Moldova, Plahotniuc deține sau controlează canalele de televiziune Prime TV, Canal 2, Canal 3, Publika TV, CTC-Mega, Familia Domashniy, Canal 5, precum și posturile de radio Muz FM, Maestro FM, Русское радио și Publika FM.

Vladimir Plahotniuc nu a comentat încă informațiile despre achiziția canalului Prima TV din România. La momentul publicării știriii, NM nu a obținut un răspuns la o solicitare în acest sens, adresată Prime TV.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: