Ești antreprenor sau angajat? Indiferent de funcție, meriți să fii tratat corect și respectuos în creditare
Full Article 3 minutes read

Ești antreprenor sau angajat? Indiferent de funcție, meriți să fii tratat corect și respectuos în creditare

Un credit avantajos înseamnă în primul rând o relație de creditare bazată pe respect și încredere. În care debitorul (clientul) este responsabil să aleagă un credit cu sumă și termen clar, iar creditorul să asigure un proces de creditare obiectiv și transparent. La Microinvest nu împărțim clienții pe clase sau locuri VIP. Tratăm corect și respectuos fiecare client în parte și avem grijă de toate relațiile de creditare, fie că e vorba de persoane fizice sau juridice.

Fiecare din noi este diferit și individual, la fel și necesitățile noastre de creditare. Dar toți merităm o atitudine respectuoasă și corectă, fără vreo diferență. În cele 16 oficii secundare Microinvest din toată țara nu avem uși separate pentru clienții mari sau mici și nici fotolii ca să îi delimităm. Ba mai mult, am organizat fiecare etapă din procesul de creditare, în așa mod, ca toți clienții, indiferent de suma împrumutată, să se simtă încrezuți și înțeleși.

Cum accesezi un credit la Microinvest?

Fie că vrei să te apuci de reparație, să faci o achiziție importantă pentru familia ta sau ești antreprenor și ai nevoie de finanțare pentru dezvoltarea afacerii, să accesezi un credit la Microinvest este simplu, rapid și sigur. Avem o echipă de peste 250 de profesioniști în domeniul financiar gata să-ți ofere soluții personalizate de creditare. În plus, combinăm perfect interacțiunea online cu discuțiile și prezența fizică, ca să creăm relații de creditare responsabile și fidele.

Cererile de credit pot fi depuse online sau fizic în orice oficiu Microinvest. În plus, poți beneficia de suport financiar în magazinele celor peste 1300 de parteneri Retail, Auto și Business, din toată țara. Ca să accesezi un credit ai de parcurs doar 5 pași simpli:

  1. Depui cererea de credit online pe Aplică acum, în oficiu sau la partenerii noștri.
  2. Analizăm cererea, scopul, capacitatea de plată și istoria ta de creditare.
  3. Primești decizia și îți sunt explicate toate condițiile contractului.
  4. Semnezi contractul și concretizezi toate detaliile despre rambursare.
  5. Primești banii și îți realizezi scopul la momentul oportun.

Până în prezent, peste 45800 de clienți și-au îndeplinit planurile cu ajutorul Microinvest, beneficiind de soluții de creditare la timpul și locul potrivit și o atitudine corectă și respectuoasă. Succesele și istoriile frumoase ale clienților noștri ne motivează să oferim în continuare servicii de creditare responsabilă pentru oameni harnici și să contribuim la dezvoltarea socială și economică a țării noastre.

Alege un creditor care te protejează.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: